A zöldségek és gyümölcsök igen jó hatással vannak a szervezetünkre, azonban minden esetben pontosan vegyük górcső alá, hogy az adott élelmiszer, milyen mértékben szennyezett. Ugyanis manapság már egyre többször találkozhatunk azzal a problémával, hogy azok a gyümölcsök, vagy éppen zöldségek, amelyek nagyon jól mutatnak a boltok polcain, komoly szennyeződésekkel vannak ellátva. Ugyanis annak érdekében, hogy a vásárlók minél szívesebben és gyakrabban döntsenek egy adott termék megvétele mellett, a szakemberek különféle fényesítő szereket, és egyéb káros anyagokat vetnek be. Ne ritka, hogy hatalmas barackokkal, vagy éppen almákkal találkozunk a szupermarketekben, pedig ha bele gondolunk, a természetben ekkora méretű zöldségekkel és gyümölcsökkel nem nagyon találkozunk. Ez mellett ízük pedig nem nagyon van, vagy éppen teljesen éretlenek. Sajnos sokszor kapnak olyan gén kezelést, amelynek köszönhetően szépen lesznek, csak az emberek azt felejtik el, hogy ez igen káros lehet a szervezetünkre.
Home A zöldségekkel és gyümölcsökkel óvatosan bánjunk
Legutóbbi bejegyzések
- Korszerű megoldások, garantált minőség Windex termékekkel
- A detektív rácsok közkedvelt biztonsági eszköznek számítanak
- A címkék nagy segítségünkre lesznek, hogy mindent kategorizálni tudjunk
- Velünk nem csak pénzt, hanem időt is spórolhat
- Olcsóbban vehetünk perzsaszőnyeget, mint gondolnánk
- Egy modern otthon nem csak szép, hanem energiatakarékos is
- Klíma nélkül, már elviselhetetlenek a nyarak
- Ha elég bátrak vagyunk, akkor egy idegen országban is szerencsét próbálhatunk
- Jobb, ha mi otthon semmit nem kezdünk el megszerelni
- Az allergia nagyon megnehezítheti a mindennapjainkat