A detektív rácsok közkedvelt biztonsági eszköznek számítanak

, , A detektív rácsok közkedvelt biztonsági eszköznek számítanak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Pető Védelem Kft. immár több, mint harminc éve nem csupán értékesíti és szereli a vagyonvédelmi termékeket, hanem gyártja is.

Tevékenységeinket immár az ország teljes területén, sőt, külföldön is végezzük.
Van néhány dolog, amin semmiképpen sem érdemes spórolni, és otthonunk biztonsága egy ezek közül. A biztonsági kamerák, riasztók és mozgásérzékelős kültéri lámpák természetesen önmagukban is növelik a biztonságot, azonban a tapasztalatok szerint fizikai védelemmel kombinálva igazán hatékonyak. Ez leggyakrabban valamilyen masszív, fémből készült biztonsági rácsot jelent, mint például egy sávredőny. Ezek a 0,8 mm vastag, felületkezelt acélból készült rácsok már a megjelenésükkel eltántoríthatjták a legtöbb betörőt, akik jó eséllyel inkább könnyebb zsákmány után néznek.

Tökéletes választást jelentenek üzletek, raktárak vagy ipari csarnokok védelmére, de lakások bejáratára vagy garázsok biztonságossá tételére is ideálisak. Mivel jóval olcsóbbak egy szigetelt kapunál, ezért fűtetlen csarnokokban különösen észszerű választást jelentenek. Léteznek tömör, perforált és ablakos kialakítású sávredőnyök is, míg mozgatásuk lehetséges kézi erővel, illetve motoros meghajtással (rádiós vagy kulcsos kapcsolású) is. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy nem zavarja a kilátást, hiszen felhúzott állapotban szinte alig látszik.

A detektív rácsok szintén nagyon közkedvelt biztonsági eszköznek számítanak. Immár több, mint száz éve léteznek jelenlegi formájukban, tehát rendkívül időtálló és bevált konstrukcióról beszélhetünk. Minimális karbantartást igényel csak, és hosszú évtizedekig működik kifogástalanul. Nyolc milliméteres köracélból készítjük, külön kérésre akár saválló kivitelben is.
Lépcsőházak lezárására, lakások, illetve családi házak külső, sőt, belső védelmére leginkább ollós rácsainkat ajánljuk. Legnagyobb előnye kis helyigénye; szerelhető falra illetve ajtók oldalfalára. Kézzel is könnyedén nyithatóak és zárhatóak. Az ollós rácsokat alapozás után a kívánt színre festjük, majd amennyiben arra igény van, galvanizáljuk is a fémet.

A különböző típusú biztonsági rácsok mellett gyártunk és forgalmazunk többek között kemencéket, garázsmegoldásokat, ipari kapukat és úszókapukat is.
Amennyiben nem biztos abban, hogy pontosan melyik termékünk lenne az Ön számára a lehető legideálisabb, kérje ingyenes helyszíni felmérésünk! Ez még természetesen nem jár semmilyen kötelezettséggel az Ön részéről.

A kiválasztott darabot házhoz szállítjuk és a helyszínen szereljük. Magánszemélyek mellett szerelők és viszonteladók is bátran kereshetnek minket!