Korszerű megoldások, garantált minőség Windex termékekkel

, , Korszerű megoldások, garantált minőség Windex termékekkel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Jól tudjuk, hogy sokan szeretik gyakran mondogatni, hogy „régen bizony minden jobb volt”, és bár ez természetesen bizonyos dolgok esetében igaz is, az épületek hűtésére és fűtésére semmiképpen sem vonatkozik. Az újabb és újabb technológiák lehetővé teszik, hogy a hőmérséklet szabályozása lehetséges egyre komfortosabban, hatékonyabban és gazdaságosabban. Ennek a folyamatos technológiai evolúciónak a következő lépcsőfoka a hőszivattyú.

A hőszivattyús rendszerek elektromos árammal működnek, azonban nagymértékben használnak fel a környezeti energiából is. Ennek köszönhető, hogy bár beszerelésük alapvetően drágább, mint a hagyományos kazánok vagy légkondicionálók esetében, takarékosságuknak köszönhetően mégis gazdaságosnak tekinthetőek összességében. Az általuk biztosított fűtési és hűtési komfort szintén kivételesen magas. A levegőt nem csupán igen gyorsan melegítik fel, illetve hűtik le, de hőingadozás nélkül képesek tartani a kívánt hőfokot.

Cégünk, az Ódor Klíma mindig is fontosnak tartotta, hogy haladjon a korral, és lépést tartson a legújabb technológiákkal is.

Emiatt nem hagyhattuk figyelmen kívül a hőszivattyúk térnyerését, és szoros szövetségre léptünk a Windex Grouppal. A választásunk azért esett az olasz cégre, mert tapasztalataink szerint termékeik minősége (például Windex klíma) kiemelkedően magas.
Termékpalettánkon számos, eltérő teljesítményű Windex hőszivattyú található, hogy a felhasználói igények minél szélesebb körét legyünk képesek kielégíteni. Emellett kínálunk fan-coilokat, folyadékhűtőket és hőleadókat is.

A Windex termékeket nem csupán forgalmazzuk, hanem szakszerűen be is szereljük azokat, továbbá javítjuk és szervizeljük is.

Ezt mindenképpen érdemes valódi profikra bíznia, hiszen a telepítéskor a legkisebb hiba is eredményezhet akár milliós károkat. Esetünkben nem kell hasonlótól tartania, hiszen munkatársaink mindegyike magasan képzett, elhivatott szakember. Csapatunkban tökéletes arányban ötvöződik a tapasztalat és a fiatalos lendület. Mi nem csupán az általunk forgalmazott termékekre vállalunk garanciát, ahogyan az egyébként megszokott, hanem munkánk színvonalára is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje helyszíni felmérésünket, ami teljesen ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel sem jár természetesen. Ennek keretében meg tudjuk határozni, hogy pontosan melyik típus lenne az ideális Ön számára, és emellett általános tájékoztatást is nyújtunk. Legújabb termékeinkről és akcióinkról első kézből értesülhet közösségi médiás profilunk jóvoltából.