Velünk nem csak pénzt, hanem időt is spórolhat

, , Velünk nem csak pénzt, hanem időt is spórolhat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Még manapság is nagyon sokan vannak, akiknek egy épület felújítása, festése, esetleg szigetelése előtt a homlokzati állvány használata számít az elsődleges opciónak, azonban érdemes tudni, hogy létezik sokkal biztonságosabb, gyorsabb és egyszerűbb megoldás is, ami nem más, mint a kosaras emelő.

Egy önjáró személyemelő kosarából sokkal könnyebben elérhető a munkaterület bármelyik pontja. Egy ilyen gép megvásárlása az esetek döntő többségében nem túl gazdaságos, mivel a kosaras emelő árak természetesen igen magasak, azonban az emelőgép bérlés segítségével az idő mellett pénzt is megtakaríthat. 

A bérlés jelen pillanatban kizárólag az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől lehetséges nem csak Zala megye területén.

Szolgáltatásunk nem csupán cégek számára érhető el; állunk többek között magánszemélyek, önkormányzatok és egyéb közületi ügyfelek rendelkezésére is. Kölcsönözhet tőlünk emelőgépet önmagában is, azonban ha sem Ön, sem munkatársai nem rendelkeznek elegendő tapasztalattal a hasonló eszközök kezelésének területén, lehetőségünk van szakképzett kezelőszemélyzetet is biztosítani. 

Természetesen egy emelőgép nem csupán építőipari munkák végzését könnyíti meg; óriási segítséget jelent fák gallyazásakor, bádogos munkák során, emeleti ablakok külső tisztítása során vagy akár dekorációk vagy madárvédők kihelyezésekor. 

Mindenképpen észben kell azonban tartani, hogy nem mindegyik típusú emelőgép alkalmas minden munkára. Ennek megállapításához ráadásul nem elég mindössze azt eldönteni, hogy az eszköz legnagyobb emelőmagassága elegendő-e ahhoz, hogy elérje, amit el kell érnie. Ugyanennyire fontos az is, hogy egyáltalán meg tudja közelíteni a munkaterületet. Sűrűn beépített, vagy egyenetlen terepen egy nagy méretű, sok tonnás gép értelemszerűen nehezen boldogul el. Amennyiben zárt térben, épületek belterében akad munka, a helyzet még bonyolultabb, hiszen a kosaras emelőnek nem csupán be kell férnie, de lényeges, hogy lehetőleg ne tegye tönkre a padlót, illetve annak burkolatát sem.
Természetesen munkatársaink segítségére lesznek a megfelelő emelőgép kiválasztásában is. Hívjon minket bátran!